Afbeelding
Foto:

Gezellige vierdaagse

RIJSSEN - In de week van 29 mei tot en met 1 juni werd de 57-ste Rabo wandelvierdaagse gehouden in de mooie omgeving van de Reggestad. Ruim 1.700 mensen verschenen aan de start, waaronder acht scholen uit Rijssen en één uit Notter.

Deelnemers konden kiezen voor een wandelafstand van 5, 10 of 15 kilometer. Helaas moest tengevolge van de slechte weerverwachting op dinsdag 29 mei de wandeling worden afgelast. Maar op de sluitingsavond vrijdag 1 juni kon tot vreugde van de wandelaars en de organisatie de avondvierdaagse onder grote belangstelling van het publiek worden afgesloten met en defilé vanaf De Reggehal naar het centrum van Rijssen. Het defilé van de wandelaars werd voorafgegaan door de Fanfare Sint Caecilia uit Heeten. Het defilé bij het gemeentehuis in Rijssen werd afgenomen door loco burgemeester, wethouder Bert Tijhof en de voorzitter van het organisatiecomité Willem Schreurs.

Dank
Het organisatiecomité is blij dat de Rabobank deze vierdaagse nog tot 2019 wil sponsoren. Ook dankt zij alle overige sponsoren, de gemeente Rijssen-Holten, het Rode Kruis, de juryleden en ook de vrijwilligers, want zonder hun inzet was dit evenement niet mogelijk geweest.

Dick Tukkers .