Afbeelding
Foto:

Medipoint lanceert eigen merk Travixx

NIJVERDAL - De lancering van Travixx by Medipoint is een feit. Door krachten te bundelen met professionele fabrikanten en input te verzamelen van klanten en medewerkers, heeft Medipoint een eigen huismerk mobiliteitshulpmiddelen ontwikkeld. Om dit te vieren hebben Medipoint en ZorgAccent PLUS een lid verrast met het uitreiken van een gloednieuwe Travixx rollator.

Medipoint heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u ervoor terecht. Uit marktonderzoek van Medipoint blijkt dat steeds meer Nederlanders niet alleen functioneel kiezen voor hulpmiddelen, maar ook het ontwerp belangrijk vinden. Medipoint kwam daarom in 2013 al met haar eerste eigen design rollator: de Travixx rollator. Een succesvol product.

Eigen huismerk
Na het succes van de eerste Travixx rollator in 2013, is Travixx een gevestigde merknaam geworden binnen de hulpmiddelen branche. Dankzij de gebruikerservaringen van klanten heeft Medipoint de Travixx rollator steeds verder geoptimaliseerd. Nu gaat Medipoint een stap verder en lanceert met trots Travixx by Medipoint als een geheel eigen huismerk in mobiliteitshulpmiddelen. Deze lijn bestaat uit drie gloednieuwe Travixx rollators en een Travixx Comfort Lite rolstoel. De Travixx producten kenmerken zich door frisse kleuren, moderne uitstraling, stijlvolle afwerking en aandacht voor gebruikersgemak. Een product waarmee u met trots over straat gaat. De accessoires, die het gebruik van de producten compleet maken, zijn bij het Travixx huismerk standaard inbegrepen. Zo heeft u een optimale gebruikerservaring.

Eerste klant
Degene die de verbeteringen van de nieuwe Travixx het beste kan ervaren, is onze eerste trouwe Travixx klant. Daarom heeft ZorgAccent PLUS de eerste klant Mevrouw Nijenhuis benaderd en haar een nieuwe verbeterde Travixx rollator uitgereikt in de Medipoint | ZorgAccent thuiszorgwinkel in Nijverdal. Wilt u deze ook proberen? Kom langs in de winkel of kijk op www.medipoint.nl/travixx.