Afbeelding
Foto:

Zomergevoel bij PAND 55

NIJVERDAL - Wanneer je de winkel van PAND 55 binnenloopt krijg je het echte zomergevoel! De mooiste tuinmeubelen staan weer uitgestald in de gezellige winkel aan de Grotestraat nummer 55 te Nijverdal.


Het is een zeer ruim en divers assortiment met onder andere loungesets, diningsets, bistrosets, balkonsets, losse stoelen en tafels en nog veel meer Het zijn niet allemaal vaste sets, daardoor kan de klant zelf, naar eigen wens, iets leuks samenstellen. De meubels worden allemaal door de medewerkers van Pand 55 in elkaar gezet en dan geheel gratis (binnen een straal van 50 km) dezelfde dag bij de klant thuis afgeleverd.

Parasollen en meubels
Naast de meubels hebben ze ook een ruime keuze in parasols en parasolvoeten in verschillende kleuren en maten. Er zijn stokparasols en zweefparasols. Heb je moeite met het kiezen van de juiste parasol, dan komt Gerwin graag naar je toe om samen tot de juiste keuze te komen. Verder hebben ze afdekhoezen voor de bescherming van buitenmeubels en parasols. Om in de zomermaanden geen last te hebben en vliegen in je huis hebben ze ook vliegengordijnen in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, voor elk wat wils. Kijk je verder even rond in de winkel, dan zie je ook een grote keuze in binnenmeubilair, veelal bestaande uit massief hout (mango of teak) of gecombineerd met staal. Ze hebben onder andere eettafels van teak of oud hout die zijn te combineren met diverse soorten stoelen. Salontafels en bijzettafels zijn er in verschillende afmetingen en modellen. Kasten in verschillende soorten, onder andere in hout, metaal of een combi van deze twee. Voor de sfeer en de totale aankleding zie je ook een ruime keuze in diverse woondecoraties waaronder ook lampen zowel hang- als vloerlampen.

Ook kleding bij Pand 55
De kledingcollectie van Pand 55 bestaat onder andere uit jassen en vesten van het merk Kjelvik. Deze zijn wind- en waterdicht en ademend. Voor de dames hebben ze een mooie zomercollectie met onder andere jurkjes en shirts. Kom langs en proef de sfeer van PAND 55