Afbeelding
Foto: Fotorijssen.nl

Wandel-driedaagse Rijssen groot succes

RIJSSEN – De wandeldriedaagse voor ouderen en mensen met een beperking is een doorslaand succes geworden.

Vorige week dinsdagavond gingen de Sportdorp-organisatoren en vele andere vrijwilligers op pad voor de wandeldriedaagse voor mensen met een beperking. De wandeldriedaagse is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de jubileumpot Rijssens 775 jaar Stad.

Ideaal
Het weer was ideaal en de tuin van Kasteel de Oosterhof was de eerste dag in de route opgenomen. Daar werden heel snel tafels en stoelen klaargezet en er werd gepauzeerd met iets te eten en te drinken.

Geslaagd
Van daaruit ging het verder via het mooie wandelpad en de witte ophaalbrug richting het Volkspark. Ook de woensdag en donderdagavond erna waren zeer geslaagd en de deelnemers genoten met volle teugen van de mooie route en de voor hen vaak bekende plekken die ze door omstandigheden vaak niet zelf meer kunnen bezoeken.

Feestelijk
Iedere avond is een parcours gelopen van 1,5 tot 2 kilometer, ook door het centrum van Rijssen. Onderweg werd steeds gezorgd voor versnaperingen. Donderdagavond was de laatste avond en zijn alle deelnemers feestelijk onthaald

Afbeelding