Afbeelding
Foto:

Jeugd geeft Zomerconcert

RIJSSEN - De jeugd van Muziekvereniging Wilhelmina geeft een Zomerconcert. Het is een concert voor kinderen en door kinderen!

Op donderdag 28 juni laat de jeugd van Muziekvereniging Wilhelmina horen wat ze kunnen! Het Opstaporkest, WAT en de AMV-leden geven gezamenlijk een concert in het Parkgebouw in Rijssen.

Kennismaken
Tijdens de optredens van het Opstaporkest en WAT (Wilhelmina's Aanstormend Talent) laten de orkestleden verschillende instrumenten uit het orkest zien. De dirigenten leggen uit hoe het is om in een orkest te zitten. Na afloop van het concert kan iedereen verschillende instrumenten uitproberen!

Diploma-uitreiking
De kinderen die afgelopen jaar AMV (Algemene Muzikale Vorming) hebben gevolgd, spelen een aantal liedjes, samen en alleen, en krijgen na dit concertje hun diploma. Het Opstaporkest laat een aantal nummers horen en speelt samen met WAT het stuk Down Under. WAT speelt een aantal bekendere nummers zoals The Lion King en Henri Mancini.

Aanvang
Het concert in het Parkgebouw in Rijssen start op 28 juni om 19:00 uur en is rond 20:00 uur afgelopen. Na afloop ervan kunnen diverse instrumenten uitgeprobeerd worden in een andere ruimte. De toegang voor dit concert is geheel gratis. Uw kind opgeven voor Algemene Muzikale Vorming voor na de zomer? Neem contact op met Muziekvereniging Wilhelmina via wilhelminarijssen@gmail.com.