Springkussenfestival dankt sponsoren

Sponsoring is voor een evenement als het Springfestijn van heel groot belang. "We willen graag een groot aantal kussens in het centrum van Rijssen neerzetten en daar is geld voor nodig.

Er komen mensen van heinde en ver naar Rijssen en voor velen is het een mooi dagje uit. Dan kun je niet maar een paar springkussens plaatsen. "zegt Ard Schuiterd van de Hema. "Het is dit jaar weer gelukt, ondernemers van Rijssen hebben een groot aantal kussens gesponsord en dragen bij aan het succes van het Springfestijn. "voegt Erik Voortman van Voorman mode toe. Beide heren trekken al jaren de kar van het Springfestival, voorheen "Rijssen let op de kleintjes". Zij worden bijgestaan door vrijwilligers die 23 juni toezicht houden en letterlijk op de kleintjes letten die klimmen en klauteren op de luchtkussens. "We moeten het met elkaar doen en we danken hierbij alle sponsoren en vrijwilligers die ons steunen. Op de plattegrond in het midden van de krant zie u welke bedrijven welke springkussens hebben gesponsord. U kunt ook zien waar de kussens staan opgesteld en hoe ze heten.

De Sponsoren
De sponsoren van dit jaar zijn: Koers Oostplein, Eshuis Mode, Intertoys plein, Timelight, Wolves, Budget Select, Bordan, Voskamp, Tiz koudetechniek, Inperson, Rabobank, Beldman autobedrijf, Harmeling, Jumbo, Ricks bloemen, GetDrezzed, Henk Jan kapper, Hevotec, Jan Ligtenberg, PC Zijstraat, Shoeby, Steenbergen Schoenen, Otten en Flim, Bandwerk, Echte bakker Meinders.