Afbeelding
Foto:

Koers Oost-plein door attracties en luchtballon niet te missen

RIJSSEN - Tijdens het springkussenfestijn wordt ook het plein tussen restaurant de Markies en het winkelcentrum de Hoge Wal, weer ingericht met een aantal geweldige attracties. Dit jaar mogelijk gemaakt door Koers Oost Uitzendbureau uit Rijssen.

Zo staat er een geweldig LEGO Brandweer-springkussen met een glijbaan van meer dan 4m hoog! De 'Hot Rod' monstertruck- en Multifun vliegtuig-springkussens, zijn door hun enorme afmetingen en hoge fun gehalte ook niet te missen. En natuurlijk is er het bekende bad met kleine bootjes (Power Paddles) waarin kinderen tot 10 jaar, zelf in kunnen rondvaren. Dit alles natuurlijk onder het toezicht van de medewerkers van Koers Oost Uitzendbureau, zodat alle kinderen veilig kunnen spelen. En ben je op zoek naar een leuke (vakantie)baan? Kom dan naar de informatiestand en vraag naar de beschikbare vacatures via Koers Oost Uitzendbureau.

Win een ballonvaart!
U kunt daar overigens ook meedoen aan een geweldige verlotingsactie. Want Koers Oost Uitzendbureau verloot een luchtballonvaart voor 1 persoon! Elke bezoeker aan het springkussenfestijn kan meedoen; kom naar het Koers Oost-plein, laat uw gegevens achter en maak kans! Weet u niet precies waar u moet zijn? De miniatuur heteluchtballon die zaterdag boven het plein zweeft, wijst u de weg!

Richtinggevend in werk
Koers Oost Uitzendbureau bemiddelt in werk tussen werkzoekenden en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben. Met een ruime ervaring in diverse sectoren helpen de intercedenten van Koers Oost Uitzendbureau je graag bij het vinden van de beste baan bij jou in de buurt. Een grote betrokkenheid, altijd persoonlijk contact, een nuchtere kijk op zaken en een flexibele aanpak, zijn daarbij kenmerkend voor de werkwijze van Koers Oost. Naast de locatie aan de Bouwstraat in Rijssen, waar zij inmiddels ruim 7 jaar gevestigd zijn, heeft Koers Oost ook kantoren in Oldenzaal en Zutphen. En speciaal voor de bouwsector is er de gespecialiseerde vestiging van Koers Oost Bouwdiensten in Enter. Meer informatie over Koers Oost en de beschikbaar vacatures lees je op www.koersoostpersoneel.nl


Vestiging Koers Oost Uitzendbureau aan de Bouwstraat 7 in Rijssen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding