Ongelooflijk wat mooi

HELLENDOORN - Dit was een van de reacties die de schippers "van de Enterse zomp afgelopen week te horen kregen van campingbeheerders en eigenaren van B & B's uit de gemeente Hellendoorn.

Op uitnodiging van de Tourist info/VVV en de Enterse Zomp maakten velen gebruik om eens mee te varen op de Regge. Op zaterdag 23 juni, van 11.00 - tot 15.00 uur, is de Overtoomtocht waarbij de boot uit het water gaat. Op vrijdagavond 6 juli is de Avondroodtocht. Deze vaart start om 19.30 uur en zal duren tot de zon zijn laatste stralen over de Regge uitspreidt. Bij beide tochten is het vertrek vanaf het botenhuis achter de ijsfabriek in Hellendoorn. De Overtoomtocht is inclusief lunch en drankje en kost €16,00 p.p. De Romantische Avondroodtocht kost €12,00 p.p. en is inclusief koffie met een drankje en hapje. Boeken kan bij Tourist Info/VVV Nijverdal. Telefoon 0548 – 612729 of Promotie@Zinin.com.

NachtvlinderNacht

HOLTEN - In de avond en nacht van zaterdag 23 juni is heel Nederland in de ban van de Nationale NachtvlinderNacht. Op veel plaatsen in Nederland wordt in deze nacht gekeken naar nachtvlinders met behulp van lakens, lampen en stroop.

Dat kan ook met een excursie georganiseerd door Natuurmuseum Holterberg. U gaat op zoek naar de mooiste vlinders. De start is om 22.00 uur bij Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12, Holten. Aanmelden: 0548-361979 of info@museumholterberg.nl. Deelname: € 5,00.