Afbeelding
Foto:

U de capaciteit, wij de rest: In Person ontzorgt!

RIJSSEN - De vakantie staat voor de deur. Uw vaste medewerkers gaan op vakantie, maar de werkdruk neemt niet af. Vakantiekrachten bieden de oplossing! In Person ontzorgt de opdrachtgever en hanteert lage, all-in tarieven.

We kennen het allemaal wel, de buurjongen, het neefje of de dochter van een medewerker… iedereen wil graag een centje bijverdienen in de vakantieperiode. Ondanks het gemak en de lage kosten houdt onder andere de administratieve rompslomp veel werkgevers tegen om daadwerkelijk vakantiekrachten in te gaan zetten.

Geen gedoe
In Person Voorziet de opdrachtgever in zijn behoefte. Heeft u vakantiewerk, maar zoekt u vakantiekrachten? Dan gaan wij voor u opzoek naar de juiste match. Heeft u zelf de perfecte vakantiekracht gevonden? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. De vakantiekracht komt bij ons op de loonlijst, wat veel voordelen voor u biedt. In Person gaat voor flexibiliteit, persoonlijkheid, capaciteit bieden zonder rompslomp en dit alles in goed overleg. U bepaalt de voordelen, In Person regelt de rest. Daarnaast draagt u als werkgever geen risico bij ziekte. En dit alles tegen een duidelijk all-in tarief. Dus sit back and relax! Ook voor u is het tijd voor vakantie!

Payroll
Uiteraard gelden deze voordelen niet allen voor vakantiekrachten, maar ook voor reguliere werknemers. U bent de opdrachtgever, wij de werkgever. U houdt de binding en de regie met de werknemers wij nemen alle administratie en risico's voor onze rekening. In een payroll constructie kunt u de werknemer 5,5 jaar flexibel aan het werk houden. Wat ideaal is voor bijvoorbeeld startende bedrijven of bedrijven waar gewerkt wordt met duidelijke piekperiodes

Neem contact op
Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Wij nemen graag uw werk uit handen. Mail naar Rijssen@inperson.nl of bel naar 0548 613 832.