Afbeelding
Foto:

Leonidas bonbons
bij Multivlaai Rijssen

RIJSSEN - Bent u op zoek naar overheerlijke bonbons? In ons nieuwe filiaal nu ook de lekkerste, verse bonbons uit Brussel verkrijgbaar. Vroeger reden mensen er apart voor naar België, de lekkerste Belgische bonbons komen namelijk nog altijd van Leonidas.

Chocolade bonbons cadeau geven valt altijd goed in de smaak. Door de traditionele bereiding en verse ingrediënten zijn onze bonbons altijd van de hoogste kwaliteit. Onze bonbons staan voor traditionele bereiding met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Alles naar wens
De vulling van deze bonbons bestaan uit hazelnoten uit Turkije, kersen en walnoten uit Frankrijk, amandelen uit Italië, verse boter en verse room. Wij hebben verschillende verpakkingsmogelijkheden, van Cello zakjes, Ballotins, prachtige cadeaudozen in allerlei kleuren en maten. Ook voor zakelijke bestellingen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en bieden voor elk budget een mooie oplossing. Leonidas Bonbons, een genot om te geven, heerlijk om te krijgen.

Vlaai
Natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel voor een heerlijke vlaai. Elke week is er bij MultiVlaai wel een aanbieding op een vlaai. Dagelijks keuze uit meer dan 30 soorten vlaaien. Desgewenst gratis in punten gesneden.

Bezorgdienst
Iedere bestelling kan tegen een kleine vergoeding bij u thuis of op het werk bezorgd worden. Doorgaans is dit 's ochtends maar vraag ons naar de mogelijkheden op andere tijdstippen. Iedere klant kan sparen via een MultiVlaai spaarkaart waardoor men bij een volle kaart korting krijgt. De kaarten zijn onbeperkt geldig en kunt u inleveren bij MultiVlaai Rijssen.

Openingstijden
De deuren van MultiVlaai Rijssen zijn geopend van maandag 08.00 uur tot 12.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 uur to 14.30 uur of tot zolang de voorraad strekt. Tel. 0548 522 532 of www.multivlaai.nl.

Afbeelding