Afbeelding
Foto:

Muziekfestijn in Enter op vrijdag 6 juli

ENTER - De repetities zijn in volle gang! In totaal 300 muzikanten en zangers zetten zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het komende muziekspektakel.

Op vrijdag 6 juli vindt er in Enter een bijzonder muzikaal gebeuren plaats. Op deze dag verzorgen het Enterse Shantykoor de Lee Sanghers, samen met het Rijssens Mannenkoor en Muziekvereniging Enter, een fantastische happening. Op het Dorpsplein staan 3 podia en vanaf dit plein kan iedereen zittend van dit muzikale gala genieten. De plaatselijke horeca zorgt met hun aanwezigheid ook voor de nodige gezelligheid.

Divers
Zoals reeds eerder gezegd staan het genre en de regionale bekendheid van de Lee-Sanghers, de (inter)nationale bekendheid van het Rijssens Mannenkoor en de prachtige klanken van de Muziekvereniging Enter garant voor een onvergetelijke avond.

Gezellig
Het feest begint om 19.30 uur en de "Grande Finale" zal omstreeks 22.30 uur zijn. Dan zal de apotheose van dit Muziekfestijn op deze zomeravond plaatsvinden tijdens een gezamenlijk optreden vanaf de drie podia. Na afloop zal het nog lang gezellig blijven in Enter, want er volgt dan een "afterparty" met een Enterse band. U bent allen van harte welkom bij dit bijzondere spektakel.

Dankwoord
De kosten, die gemaakt zijn om dit festijn te organiseren, worden grotendeels gedekt door Enterse ondernemers, Gemeente Wierden en het Prins Bernard Cultuur Fonds. De toegang is hierdoor gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het Dorpsplein, doch het centrum van Enter wordt tussen 19.00 uur en 23.00 uur voor het verkeer afgesloten.