Afbeelding
Foto:

Beatles en Stones herleven weer in het openluchttheater

NIJVERDAL - Vorig jaar was de voorstelling Beatles versus Stones in het Openluchttheater in Nijverdal een daverend succes en de organisatoren gaan ervan uit dat op zaterdag 7 juli wederom de vonken er vanaf zullen spatten tijdens het optreden van de bands The Magical Mystery Band en Flight to The Rolling Stones.

Deze beide tribute-bands hebben beloofd om alles uit de kast te trekken om er weer een septterende avond van te maken. Waar de bands The Magical Mystery Band en Flight to The Rolling Stones optreden, gaat meestal het dak eraf. Dat zal in het Openluchttheater moeilijk gaan, maar het Doktersbos zal ongetwijfeld bol staan van de fantastische muziek van deze tribute-bands. Hoewel het? verschil ogenschijnlijk groot is, hebben beide bands meer gemeen dan men soms denkt. Ze kwamen immers beide uit Engeland, ze groeiden op met Amerikaanse Rock & Roll en ze ontwikkelden nieuwe verrassende muziek. Wie er het beste was? Kom naar 'The Beatles versus the Rolling Stones' en oordeel zelf.

Legendarisch
Llegendarische songs van The Rolling Stones worden gebracht door de muzikanten van de band Flight to The Rolling Stones. Vijf muzikanten in hart en nieren laten je alle hoeken van openluchttheater zien met hun versie van het beste van de Rolling Stones. Af en toe net iets rauwer, ongepolijster dan het origineel. Maar altijd met hart en ziel. ?De classics van The Beatles worden gespeeld door de leden van The Magical Mystery Band. Sinds 2011 spannen deze vijf Beatlefreaks zich in om de prachtige muzikale erfenis van het kwartet uit Liverpool live neer te zetten. Geen pruiken of pakjes, maar wel een serieus goede avond muziek!

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.?