Afbeelding
Foto:

Wessels watersport voor al uw waterpret

RIJSSEN - Op 4 maart 2017 ging mijn droom in vervulling, een eigen watersportzaak. Al van kleins af aan ben ik watersportliefhebber en wilde dan ook graag van mijn hobby mijn beroep maken.

Wessels Watersport moest daarom ook echt een bedrijf worden van en voor watersportliefhebbers. Het was voor mij belangrijk om een divers assortiment aan te bieden, waar iedere klant een eigen keuze kan maken in prijs en kwaliteit. Daarom ben ik dealer geworden van de rubberboten van Allpa en LodeStar. Waar de Allpa rubberboot iets goedkoper is, is de LodeStar het a-merk onder de rubberboten. Afhankelijk van de wensen en het gebruik kan ik de klant dan adviseren wat de beste keuze zou zijn.

Groot assortiment
Ook ben ik dealer van Kalf trailers, Tohatsu buitenboordmotoren, Jobe artikelen en de Allpa accessoires voor op de boot, om de complete watersport 'uitzet' aan te bieden. Zelf vind ik het super gaaf om op het wakeboard te staan. De wakeboard's, waterski's, towables en zwemvesten van Jobe zijn daarom ook bij mij in de winkel te vinden. Door mijn technische achtergrond ben je ook voor onderhoud en reparatie aan je buitenboordmotor bij mij aan het juiste adres! Zo kan je weer onbezorgd het water op.

Unieke winkel
Ook voor inkoop, reparatie en onderhoud aan rubber of een polyesterboot ben je bij ons welkom. Het afgelopen jaar was natuurlijk spannend. Want hoeveel watersportliefhebbers zijn er nu eigenlijk in Rijssen en omstreken? En weten ze mij wel te vinden? Gelukkig merk ik dat er meer mensen zijn met dezelfde hobby als ik en weten ze mij steeds vaker te vinden. Dus ben je watersport fanaat, kom dan langs aan de Kryptonstraat! Want Wessels Watersport is HET begin van jouw watersportseizoen! Tot snel!