Afbeelding
Foto:

Rijssen geniet van
springkussenfestijn

RIJSSEN - Onder goede omstandigheden beleefden de kinderen van Rijssen een fantastische dag in het centrum van Rijssen. Er waren weer vele moois springkussens en reuzenglijbanen opgezet in allerlei formaten. Het werd een onvergetelijke dag, zowel voor jong als oud.

Kinderen konden zich naar hartelust uitleven; volop springen en duiken op de mooie springkussens en andere obstakels. Wat te denken aan het bad met kleine bootjes waarin kinderen tot 10 jaar zelf konden rondvaren op het plein voor de Hoge wal .Waar ook een geweldig brandweer–springkussen stond opgesteld met een glijbaan van meer dan vier meter hoog. Er was een miniatuur luchtballon en daaraan de verloting gekoppeld voor een vlucht met een heuse ballon.

Europaplein
Ook op het gereconstrueerde Europaplein was van alles te beleven; van springkussens, kraampjes van de omliggende winkels, workshope en nog veel meer. Dit gaf een bijzonder gezellige aanblik. Ook de inwendige mens kwam niets tekort met gratis ijsjes en pannenkoeken. De organiserende middenstandsvereniging Habi kan terug kijken op een zeer geslaagde dag, die mede werd mogelijk gemaakt door de vele sponsoren.

Dick Tukkers

Afbeelding
Afbeelding