Afbeelding
Foto:

Juridisch advies op maat

NIJVERDAL - RuiterAdvies is eind 2017 opgericht door Ria Ruiter en gevestigd aan de Beethovenlaan 59 in Nijverdal. RuiterAdvies biedt juridisch advies op maat en onderscheidt zich door betrokkenheid bij cliënten en daadkrachtige en praktische advisering in begrijpelijke taal. "Ik zoek samen met de cliënt naar de beste aanpak van een vraagstuk om vervolgens tot een helder advies te komen".

Wanneer u juridische bijstand nodig heeft op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, ambtenarenrecht of functiewaardering, kunt u contact met mij opnemen. Binnen 24 uur maak ik met u een afspraak om uw zaak door te nemen. Welke redenen kunt u hebben om gebruik te maken van RuiterAdvies? Bijvoorbeeld, u heeft een arbeidsjurist nodig, maar u weet niet goed waar u moet beginnen. Er zijn problemen in uw werksituatie of met een uitkeringsinstantie en u wilt daarover eens rustig praten met een specialist. U heeft vragen over uw arbeidscontract of maakt zich zorgen over het functioneringsgesprek dat u moet aangaan met uw werkgever? U heeft vragen over uw WW- of WIA uitkering? Een gratis intakegesprek bij RuiterAdvies is laagdrempelig en u krijgt de eerste antwoorden op uw vragen. Wanneer blijkt dat RuiterAdvies u verder kan helpen om uw probleem op te lossen, dan kan ik u een inschatting geven van de te verwachten kosten.

Diensten
Als juridisch adviseur kan ik u helpen met het schrijven van brieven en processtukken. Niet alleen adviseer ik over het schrijven, maar ik ondersteun u ook in de daadwerkelijke uitvoering. Ook kan ik ondersteunen en helpen bij de uitvoer van het opstellen van bezwaarschriften en het voeren van juridische procedures.

MKB-abonnement
Voor ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf biedt RuiterAdvies een speciaal MKB abonnement aan tegen een zeer gunstig tarief. Ondernemers komen ongemerkt veel in aanraking met juridische zaken. Grote bedrijven hebben doorgaans een eigen juridische afdeling, maar MKB-ers meestal niet. Toch is een gedegen en snel juridisch advies onmisbaar voor iedere ondernemer. Door een snelle praktische en gedegen advisering kunnen juridisch problemen worden voorkomen of worden opgelost. Dit geeft zekerheid voor de ondernemer om te doen waar hij goed in is: Ondernemen!

Mediation
Daarnaast is RuiterAdvies gespecialiseerd in bemiddeling en mediation: het in overleg regelen van geschillen is altijd goedkoper dan het voeren van juridische procedures! Als mediator begeleid ik als neutrale derde het bemiddelingsproces tussen de partijen die in conflict zijn. Ik help u te komen tot gezamenlijke beslissingen en een win-win situatie voor beide partijen. RuiterAdvies begeleidt ook werknemers en werkgevers wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Meer dan 80% van de conflicten komt tot een passende oplossing dankzij mediation en ook úw arbeidsconflict komt hiervoor in aanmerking. Sneller, goedkoper en bevredigender dan een juridische strijd.

Burenconflict
Wanneer u een conflict heeft met uw buren en u komt er met een goed gesprek niet uit, dan kan RuiterAdvies als neutrale derde in het proces bemiddelen. Samen komen wij tot een passende oplossing voor u en uw buren.

Kracht van RuiterAdvies
De kracht van RuiterAdvies zit in: Snelle hulp. Professionele ondersteuning met raad en daad. Ruim 25 jaar ervaring met arbeidsrecht en sociale zekerheid. Specialisatie in mediation (Arbeidsrecht, Bestuursrecht en Burenconflict). Gunstig tarief en inzicht in kosten. Aanbod volledig pakket

Meer informatie
Wilt u meer weten over het arbeidsrecht, het MKB-abonnement of mediation, neem dan contact op met Ria Ruiter van RuiterAdvies. Mail naar info@ruiteradvies.nl, kijk op de website www.ruiteradvies.nl of bel naar 06 51102809.