Afbeelding
Foto:

Ga fietsen met de MAC

HOLTEN - Nou dat komt goed uit, op zondag 15 juli a.s. organiseert MAC "de Holterberg" weer haar jaarlijkse Vakantie-fietstocht, dus allemaal op de pedalen.

Het is een recreatieve fietstocht (ouderwets via route-beschrijving) voor iedereen, jong en oud, zowel voor eden als niet-leden. De route gaat over rustige en goed berijdbare binnenwegen en mooie fietspaden. In de loop der jaren heeft de Vakantie-fietstocht een vaste plaats verworven op de volle MAC-agenda, zodoende betreft het dit jaar de 30e editie en gezien de belangstelling (al naar gelang de weersomstandigheden) in voorgaande jaren is het evenement nog steeds springlevend.

Mooie route
De route van ruim 40 km, gaat dit jaar in zuid-westelijke richting. Vanaf 't Stuurhuus gaat het via het Loo Bathmen richting Harfsen om daarna via Oxe, langs kasteel Oxerhof richting Bathmen. Daarna via Apenhuizen richting de Beuseberg , om wellicht moe maar beslist voldaan, weer bij 't Stuurhuus te arriveren. Onderweg zijn weer de gebruikelijke stops: na plm. 10 km de koffie-stop, halverwege de rit een stop met 'broodje gezond' en tenslotte op plm. 30 km een 'theepauze'; voor de inwendige mens wordt dus goed gezorgd.

Fiets mee
Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis 't Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. Deelname kost 5 euro per persoon. Inlichtingen: tel. 0548 - 72 35 50 of 0572 - 32 12 30. Kijk ook op: www.macdeholterberg.nl