Afbeelding
Foto:

Inloopochtend bij WEBO

RIJSSEN - De economie draait momenteel op volle toeren en ook de vraag naar woningen, kantoren en utiliteitsbouw zit weer fors in de lift. In de brede sector is er daarom steeds meer werk te vinden. Met een leuke inloopochtend deze zaterdag hoopt ook WEBO meer mensen voor specifieke taken te kunnen vinden.

WEBO is actief met een brede dienstverlening, uiteenlopend van fabricatie van kozijnen, houtskeletbouw-prefabelementen, projectmatige utiliteitsbouw en veel meer. Directeur Willem Haase: "Wij presenteren ons als uitvinders in de timmerindustrie en laten bijzondere innovaties zien die je misschien niet van een timmerfabriek verwacht. Een kijkje in de toekomst dus. Daar zijn we nú al mee aan de slag. En zo ligt er dus ook voor potentiële collega's een nieuwe toekomst voor het grijpen." Iedereen die de ambitie heeft om tekenaar / werkvoorbereider te worden of benieuwd is of dit iets voor hem/haar zal zijn, is welkom. Er zijn namelijk boeiende ontwikkelingen in de sector. WEBO is onder meer actief in de ontwikkeling van 'steigerloos bouwen'. Dit is een nieuwe manier om in één keer een complete gevel te plaatsen. Dit zorgt voor een kortere bouwtijd en gedoe met steigers. Het bedrijf voerde al veel grotere projecten uit in de regio, zoals het Voortman Experience Center in Rijssen en het Medisch Spectrum Twente in Enschede. En zo zijn er door heel Nederland nog tal van andere voorbeelden in de utiliteits- en woningbouw.

Werk genoeg
Al die mooie projecten vragen natuurlijk om kundige collega's. BIM is daarbij voor hun dé engineeringstool. Vanuit een BIM-model wordt namelijk rechtstreeks de geheel geïndustrialiseerde fabriek aangestuurd. Tijdens de inloopochtend op 14 juli is het gehele team van BIM-modelleurs dan ook zelf aanwezig. Zij laten zien wat hun werk inhoudt, voor welke klanten en projecten ze bezig zijn én hoe de hele fabriek eruitziet. Maar vooral hopen zij toekomstige collega's te enthousiasmeren. Want… er is werk genoeg!

Kansen bij WEBO
WEBO biedt een geweldige en zekere bedrijfscultuur met ruimte voor individuele ontwikkeling op maat. We werken niet voor niets nauw samen met opleidingsinstituten. Bij WEBO krijg je de kans om de beste versie van jezelf te zijn, zo vat het bedrijf deze ambitie samen. Aanmelden voor de inloopochtend is niet nodig en de inloop is vrij. Tekenaars, werkvoorbereiders, (assistent) uitvoerders, vaklieden… iedereen die een volgende stap wil maken, is welkom om een kijkje te nemen bij WEBO en in gesprek te gaan met – wie weet – toekomstige collega's. Op zaterdag 14 juli tussen 08.00 en 11.00 uur aan de Spoelerstraat 15 in Rijssen. Kijk ook op: www.webo.nl