null
null Foto:

Zomeractiviteiten van ViaVie voor senioren

RIJSSEN - ViaVie Welzijn Rijssen-Holten organiseert ook deze zomer weer wekelijks een aantal leuke, gezellige en informatieve activiteiten in juli, augustus en september voor senioren.

Veel senioren geven aan dat met name de zomerperiode stil is, dat men vaak alleen is en behoefte heeft aan leuke uitjes waarbij de sociale contacten en de gezelligheid een belangrijke rol spelen. Vandaar dat er iedere week iets te doen is. Heeft u nog niet een zomer activiteitenboekje ontvangen, dan kunt u deze afhalen bij ViaVie Welzijn aan de Wijnand Zeeuwstraat 26-005 te Rijssen of aan de Smidsbelt 6 te Holten. Als u niet in de gelegenheid bent langs te komen, dan kunt u ons bellen om een boekje te ontvangen per post. Er wordt vanuit gegaan dat u zelf naar de plaats van activiteit of verzamelplaats komt. Mocht dit niet mogelijk zijn, neemt u gerust contact op met ViaVie Welzijn op telefoonnummer 0548-36 27 55.

Sorbet
Op woensdag 11 juli kan er samen met anderen een sorbet worden gegeten bij bakkerij Nijkamp. U krijgt een heerlijke royale sorbet met afsluitend een kopje koffie/thee bij bakker Nijkamp. De kosten hiervan bedragen € 7,00 per persoon en de aanvang is om 14.30 uur. Wat is er nu lekkerder dan een frisse koele versnapering op een warme zomerdag met uitzicht op de bedriegertjes op het gezellige terras van de Smidsbelt?

Zingen maakt blij
U kunt op woensdag 18 juli gaan zingen in de bibliotheek van Rijssen. Deze ochtend staat onder begeleiding van Nelleke Rozenbeek. We gaan deze morgen op reis "Met een karretje over de zandweg" helemaal naar de 'Tulpen van Amsterdam' en dan weer terug. Wat we onderweg tijdens onze reis allemaal tegenkomen, blijft nog een muzikale verrassing. De aanvang van het samen zingen is op 18 juli om 9.30 uur en het duurt tot circa 11.00 uur. De prijs bedraagt voor leden € 3,00 en € 4,50 voor niet-leden (inclusief een kopje koffie met iets lekkers).

Tea of the Day
Op donderdag 26 juli staat Tea of the Day bij de Hoestinkhof te Markelo op het programma. Gezellig samen thee/koffie drinken en genieten van een klein puntje hartige taart, bladerdeeghapje, taartje, koekje en scone. Geniet van het prachtige uitzicht op het Twentse landschap bij dit mooie Britse Theehuis. Aanvang: 14.30 uur, prijs € 10,00 per persoon.

Aanmelden
Wanneer u wilt deelnemen aan één van deze activiteiten kunt u zich aanmelden bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten via telefoonnummer 0548-36 27 55.