Zoals Het Hoort helpt u weer horen

HELLENDOORN - Wanneer we ouder worden wordt ook het gehoor vaak slechter. Dit is niets om je voor te schamen; maar toch is de stap naar de audicien vaak lastig voor mensen. Toch kan een specialist u helpen om weer als vanouds te horen. Zoals Het Hoort!

Zoals Het Hoort is gevestigd aan de Ninaberlaan 80A. U kunt hier terecht voor zowel het aanschaffen van een hoortoestel als andere diensten, zoals aanschaf van gehoorbescherming en slaap- of zwemdoppen op maat.

Goed advies
Om een hoortoestel goed te laten werken is een vakkundige afstelling zeer belangrijk. Bij Zoals Het Hoort kunt u uw gehoor laten testen zodat precies duidelijk is hoe goed u hoort en waar verbetering mogelijk is. Zo kan uw hoortoestel specifiek op uw situatie en gebruik afgestemd worden voor het beste resultaat. Naast de toestellen die een zorgverzekeraar vergoed zijn er ook nog veel meer mogelijkheden afhankelijk van uw wensen. Zo zijn er ook zeer kleine hoortoestellen die oplaadbaar zijn, met de telefoon kunnen verbinden en een nóg betere geluidskwaliteit bieden. De audicien laat u graag ervaren welke meerwaarde zo'n toestel voor u kan hebben. Zoals Het Hoort levert alle A-merken gehoortoestellen.

Gehoorbescherming
Een audicien zet zich in voor goed gehoor; niet alleen wanneer u problemen ervaart, maar ook juist ter preventie. Zo kunt u hier ook terecht voor aanschaf van passende gehoorbescherming. Ook wanneer u maar incidenteel blootstelling heeft aan hard geluid is goede bescherming belangrijk om permanente gehoorschade te voorkomen. Ook hier is er veel innovatie. De huidige gehoorbeschermers voor muziekfestivals laten je genieten van muziek zónder kwaliteitsverlies of gehoorschade dankzij hoogwaardige filters.

Kom langs
Zoals Het Hoort is op maandag en woensdag van 09.00 tot 12.00 geopend op afspraak, met woensdag van 10.00 tot 12.00 uur een inloop voor onderhoud. Op donderdag bent u welkom van 13.30 tot 17.00 uur op afspraak. Ook buiten deze tijden is op afspraak veel mogelijk. Bent u minder mobiel? Zoals Het Hoort kan ook bij u op bezoek komen. Bel voor meer informatie met: 053-888 16 64. Kijk ook op: www.zoalshethoort.net