Afbeelding
Foto:

Peugeot SUV erg populair

RIJSSEN - De SUV won de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Steeds meer mensen kozen voor een SUV-variant vanwege de praktische voordelen: wat meer ruimte, wat hoger zitten, veelzijdig bruikbaar en een goed overzicht op de weg. Ook Peugeot heeft tegenwoordig een robuust gamma met meerdere SUV's. Deze zijn nu ook te bewonderen bij Peugeot-dealer Broekhuis.

Peugeot heeft de populaire 2008, 3008 en 5008 SUV's in haar gamma zitten. Een mooie mix van fraai design met de praktische mogelijkheden van een wat ruimere auto. De auto's hebben ieder hun eigen karakter, maar delen de insteek van stoer van luxueus. Want, hoewel u een praktische auto zoekt, moet deze natuurlijk wél voorzien zijn van alle gemakken van een modern voertuig. De Peugeot 2008 is leverbaar vanaf 21.540 euro. Een hightech SUV die unieke sensaties biedt dankzij het fraaie materiaalgebruik en afwerking. Dankzij de toegepaste rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheidstechnologie een goede allround keuze.

3008 en 5008
De Peugeot 3008 en 5008 zijn inmiddels ook al weer beproefde modellen op de Nederlandse markt. Net een slag groter, waarbij de hogere instap altijd een geliefd aspect is. Ook hier profiteert u van Peugeot's vele innovaties de afgelopen jaren. Zo combineren zij de modernste veiligheidsinnovaties met een hoge mate van passagierscomfort en rijplezier. Voorzien van alle gemakken en een hoge klanttevredenheid. Zo won de 3008 al meer dan dertig internationale prijzen. De Peugeot 5008 biedt een riante zeven zitplaatsen voor ongeëvenaarde ruimte. De Peugeot 3008 is leverbaar vanaf 31.080 euro en de 5008 vanaf 33.530 euro. Natuurlijk kunt u deze SUV's naar wens ook als private lease aanschaffen tegen gunstige maandbedragen; zo bent u verzekerd van mobiliteit zonder verrassingen. Vraag naar de specifieke voorwaarden.

Maak kennis
Autobedrijf Broekhuis laat u graag kennismaken met deze praktische en veelzijdige SUV's. Kom langs bij de vestigingen in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Rijssen. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot.