Afbeelding
Foto:

ZoalsHetHoort!

HELLENDOORN - U kunt de TV moeilijker verstaan, gesprekken met uw omgeving lijken moeizamer te verlopen en ook de muziek klinkt niet meer zoals vroeger. De mensen om u heen praten nu eenmaal niet meer zo duidelijk.. Tsja, ook het gehoor wordt een dagje ouder... Maar er is wel iets tegen te doen. De vakkundige audicien van ZoalsHetHoort! in Hellendoorn kan u hierbij helpen.

ZoalsHetHoort! is te vinden aan de Ninaberlaan 81a bij de Esdoorn Groep. Eerder waren zij al als shop-in-shop bij een optiek te vinden. Bij ZoalsHetHoort! kunt terecht voor advies en aanschaf van een hoortoestel van alle merken, maar ook o.a. gehoorbescherming, zwemdoppen op maat, TV-systemen, telefoons, ringleidingen en wek- en waarschuwingssystemen.

Goed advies
"Een hoortoestel koop je niet zomaar", zo benadrukt audicien Robin Lotterman. "We nemen een vrijblijvende gehoortest af. Indien er sprake is van gehoorverlies dan kunnen wij een persoonlijk en gericht advies geven en kan een hoortoestel of randapparatuur uitkomst bieden. Immers, niet ieder gehoor of gehoorschade is hetzelfde. Indien nodig kan er kostenloos een hoortoestel worden geprobeerd." In de proefperiode kan de persoon ervaren hoe het is om een hoortoestel te dragen en indien nodig meerdere merken te proberen. Ook het jaarlijkse onderhoud en bijstelling is hierbij van groot belang en zo hoort het! Wij bieden vijf jaar gratis service, nazorg en gratis thuisbezoek, immers het gehoor kan tussentijds ook veranderen. Voor iedere gebruiker is er een passend toestel te vinden en de geluidskwaliteit en mogelijkheden zijn zeker bij de moderne toestellen uitstekend. ZoalsHetHoort! is aangesloten bij Hoorprofs en heeft een StAr-certificering. Zo bent u verzekerd van vakkundig advies, een aangename en persoonlijke benadering en een prima resultaat! Klanten waarderen Hoofprof-audiciens dan ook met gemiddeld een 8,9!

Gehoorbescherming
ZoalsHetHoort! zet ook in op preventie. Zo kunt u hier ook terecht voor gehoorbeschermers voor kinderen en volwassenen. "Veel jongeren onderschatten nog het risico van gehoorschade. Maar zo'n piep na een festival kan blijvend worden... ", waarschuwt eigenaar Roy Seegers. "Een setje gehoorbeschermers is veel goedkoper dan een hoortoestel, zo vertel ik jongeren. Als je dan kunt kiezen is preventie verstandiger." Naast universele gehoorbeschermers zijn er ook op maat gemaakte beschermers met diverse soorten filters. Deze zorgen voor de beste geluidskwaliteit zónder risico op gehoorschade.

Kom langs
ZoalsHetHoort! is op maandag, woensdag en donderdag geopend. U bent op de woensdag van 10.00 tot 12.00 uur welkom bij de vrije inloop voor onderhoud. Bel voor een afspraak: 053-888 16 64. ZoalsHetHoort! biedt u ook GRATIS service aan huis. Kijk op: www.zoalshethoort.net