Afbeelding
Foto:

"Helpende Handen Thuis"

RIJSSEN - "Ik merk dagelijks hoe belangrijk het voor cliënten is dat ze hun huis op orde hebben. Alles weer spik en span als ik weg ga. Dat geeft niet alleen de cliënt een goed gevoel, maar mij ook!" zegt Mirella Compagner, thuishulp bij Carinova.

Carinova is een nieuwe zorgaanbieder in Rijssen. Met ruim 3.500 medewerkers levert Carinova elke dag zorg aan duizenden tevreden cliënten, vooral in Midden-Overijssel en Salland. Inwoners van Holten kennen Carinova al jaren van de vertrouwde thuiszorg en Woonzorgcentrum De Diessenplas. "Per 1 januari 2018 is Carinova in de gemeente Rijssen-Holten ook gestart met het leveren van huishoudelijke hulp. Ik heb gemerkt dat veel cliënten inmiddels de weg naar Carinova hebben gevonden en hun huishoudelijke hulp aan ons toevertrouwen.", licht Mirella toe.

Aanvragen
Mensen die denken in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp, kunnen zelf contact opnemen met Carinova, via 0570 - 51 84 82. Op basis van een aantal korte vragen hoort iemand dat meteen. Bij een positieve uitkomst wordt de hulp binnen twee dagen opgestart. Er geldt dan wel een eigen bijdrage van 22,50 euro per 4 weken.

Particuliere hulp
"Cliënten die niet in aanmerking komen voor huishoudelijke hulp van de gemeente, kunnen ook particuliere huishoudelijke hulp inkopen bij Carinova. Het uurtarief is dan 14,75 euro inclusief BTW", aldus Mirella. Kijk voor meer informatie ook op: www.carinova.nl