Geniet mee met Rijssen op Straat

RIJSSEN - Ook dit jaar zorgen de Lommerdmarkt, Zomermarkt en de vele terrassen op 5 donderdagen in de zomervakantie voor veel sfeer en gezelligheid in koopcentrum Rijssen.

Dit alles onder de noemer 'Rijssen op Straat', waarbij ondernemers letterlijk en figuurlijk de straat op gaan. De winkels zijn open tot 21.00 uur. De lommerdmarkt vindt plaats op de bekende locaties: Europaplein, Kerkstraat, De Hagen, Rozengaarde en Oude Veemarkt en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Deze grote markt met veel tweedehands artikelen zorgt er voor dat veel toeristen de weg naar Rijssen weten te vinden. Kinderen tot en met 15 jaar krijgen een gratis standplaats. Hierna is het tot 21.00 uur meer dan de moeite waard om Rijssen te bezoeken. Het is een leuke en gevarieerde markt met een prettige zomerse sfeer, een breed aanbod en mooie aanbiedingen van de winkeliers. Zij presenteren deze op een marktkraam voor de winkel. Dit aangevuld met kramen van vele marktkooplieden zorgt in juli en augustus voor een kleurrijke en afwisselende zomermarkt. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over zo'n 40 kramen! Op de terrassen kunt u even heerlijk bijkomen van alle activiteiten en het shoppen. Kortom, een perfecte manier om de mooie zomerdagen door te brengen.

Veel te doen
Ook aan de kinderen wordt gedacht met een draaimolen en ander leuk vermaak. Samen met de lommerdmarkt zorgt dit er voor dat het centrum van Rijssen op 5 donderdagen in de zomervakantie 'the place to be' is voor het hele gezin. Bezoekers kunnen de hele dag gratis parkeren één van de vele parkeerplaatsen. Rijssen op Straat wordt gehouden op 28 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus. Kijk voor meer informatie over alle leuke activiteiten op deze dagen op: www.winkeleninrijssen.nl