Afbeelding
Foto:

Bouwmeesters mobiel dankzij Autobedrijf Schippers

RIJSSEN - De Bouwmeesters Uitzendgroep heeft afgelopen week vijf nieuwe bedrijfsauto's in ontvangst genomen. Autobedrijf Schippers mocht deze leveren. Een belangrijke stap voor de betrouwbare mobiliteit die de Bouwmeesters nodig hebben.

De Bouwmeesters Uitzendgroep is een landelijk werkend uitzendbureau voor de bouwsector. Zij leveren vakmensen voor bouwprojecten door heel Nederland. Het bedrijf beschikt over drie vestigingen; naast de vestiging oost in Rijssen zijn de Bouwmeesters ook in Bodegraven en Baarn te vinden. Door de aantrekkende economie is er ook weer veel vraag naar bouwpersoneel. Kijk voor meer informatie op: www.debouwmeesters-uitzendgroep.nl

Fiat Fiorino
De Bouwmeesters in Rijssen huurden eerder incidenteel bedrijfswagens van Autobedrijf Schippers. Nu was de tijd rijp om ook echt auto's aan te schaffen. Naast Fiat's gamma personenauto's en campers leveren zij ook Fiat's Professional gamma. De Fiat Fiorino is een zeer economische bestelbus. Leverbaar vanaf 7.250 euro exclusief BTW en naar wens op benzine, diesel of aardgas. Met maximaal 2.8 kubieke meter laadvolume en 660 kilo laadvermogen zijn deze veelzijdig inzetbaar. Autobedrijf Schippers leverde deze Fiorino's met bestickering zodat deze direct herkenbaar zijn als Bouwmeesters-voertuigen. De auto's werden voorzien van een houten laadvloer; de vakmensen zelf kunnen de auto's straks naar behoren inrichten voor hun specifieke wensen. Naast de compacte Fiorino levert Fiat ook nog diverse grotere modellen zoals de populaire Ducato.

Betrouwbare mobiliteit
Het aanschaf van een bedrijfsauto is natuurlijk maar één kant van het verhaal. Autobedrijf Schippers levert vakkundig en efficiënt onderhoud aan deze voertuigen. Fiat biedt ook extra garantie tot 7 jaar aan op de Fiat Professional modellen, waardoor ondernemers zeker zijn dat ze altijd mobiel blijven. Dit is belangrijk, zeker wanneer mensen ingezet moeten worden voor klussen met enige werkdruk.

Goed advies
Autobedrijf Schippers helpt u graag bij aanschaf van een voertuig, zowel voor de ondernemer als particulier. Natuurlijk kunt u ook voertuigen huren of leasen, afhankelijk van uw specifieke wensen. Kom langs voor een kennismaking en advies. Autobedrijf Schippers is gevestigd aan de Molendijk Noord 51b in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschippers.nl