Afbeelding
Foto:

Maranathadag

RIJSSEN - Woensdag 18 juli verzorgde de dagopvang 'de Korenbloem' van Woonzorgcentrum Maranatha de prijsuitreiking van de woordzoeker- en kleurplaatwestrijd van de Maranathamarkt.

Uit de bijna honderd inzendingen van de kleurplaten en de tientallen opgeloste woordzoekers zijn uiteindelijk zes winnaars gekozen door de deelnemers van 'De Korenbloem'. De jongens en meisjes werden woensdag 18 juli met hun familie ontvangen door de 'Stichting Vrienden van Maranatha' in het 'Dorpshuis', waar een leuk programma wachtte en door een zestal deelnemers van de dagopvang de prijzen werden uitgereikt.

Mooie opbrengst
Dat de markt een groot succes was blijkt uit de vele honderden bezoekers die dag en een prachtige netto-opbrengst van € 3.700,=. De stichting "Vrienden van Maranatha", uit monde van bestuurslid Suzan Heuvelman, zegt dankbaar te zijn voor dit resultaat en de krachten die ze er voor hebben gekregen om dit te mogen organiseren. Grote dank gaat uit naar de inzet van de vele vrijwilligers die hebben meegeholpen om deze dag mogelijk te maken. ( foto: Arjan Baan)

Dick Tukkers