Afbeelding
Foto:

Open podium

NIJVERDAL - Na twee keer Open Podium is het wel duidelijk geworden: in de omgeving van Nijverdal houden zich grote talenten schuil op het gebied van muziek en stand-up comedy. Om dat talent boven water te krijgen vindt er op vrijdag 21 september weer een Open Podium plaats, dit keer in het ZINiN Theater en gaat cultuurburgemeester Johan Kampman samen met de gemeente Hellendoorn en Ingenium op zoek naar nieuw talenten.

Heb jij een bijzonder talent en schuilt er in jou een rasartiest? Grijp dan nu je kans en laat je talent aan het publiek en een deskundige jury in het ZINiN Theater zien. Singer songwriters, cabaretiers, stand-up comedians, bandjes, zangers, zangeressen: iedereen is van harte welkom. Tijdens deze avond kun je podiumervaring opdoen, krijg je een deskundige beoordeling en maak je kans op professionele begeleiding en ondersteuning in het kader van Ingenium. Dit is een gezamenlijk project van de gemeente Hellendoorn en ZINiN Cultuur, een vierjarig talentenprogramma waarbij jonge talenten gecoacht worden in hun verdere talentontwikkeling. Dit Open Podium wordt in samenwerking gehouden met de CultuurCaravaan, die al ruim anderhalf jaar door de gemeente Hellendoorn trekt. De medewerkers van de CultuurCaravaan inventariseren wensen en initiatieven van de Hellendoornse burger over de invulling van het cultuurbeleid en -aanbod. Tijdens dit Open Podium wordt tevens een nieuwe cultuurburgemeester gekozen. Huidige cultuurburgemeester Herman Kampman neemt afscheid en draagt zijn ambtsketen over.

Aanmelden
Aanmelden kan via cultuur@zinin.com. Vermeld daarbij een korte beschrijving van jouw talent en optreden. Elke deelnemer krijgt 10/15 minuten de tijd om individueel of in groepsverband het publiek omver te blazen. Lijkt het je leuk om jouw talent te delen met anderen? Meld je dan snel aan want vol=vol. Deelname en toegang is gratis. Voor meer informatie kun je terecht bij Alby Mulder, telefoon 0548 – 612 494 of via albymulder@zinin.com.