Afbeelding
Foto:

Gemeente werkt op afspraak

HELLENDOORN - Wie wat moet regelen bij de gemeente Hellendoorn moet steeds vaker een afspraak maken. De gemeente werkt sinds afgelopen week ook in de ochtenduren op afspraak.

De omschakeling van vrije inloop naar werken op afspraak is ook bij veel andere gemeenten een thema. Dit heeft diverse oorzaken. Zo zien de gemeenten dat inwoners steeds meer informatie zelf al op kunnen zoeken of kunnen regelen, waardoor de vragen aan het loket juist steeds complexer worden. Om ervoor te zorgen dat deze vragen goed afgehandeld kunnen worden is vaak meer tijd nodig. Vrije inloop is dan lastig; u zou in theorie wel eens lang kunnen wachten tot iemand klaar is met het vorige gesprek.

Afspraak maken
Inwoners kunnen zelf een afspraak inplannen bij de gemeente via de website www.hellendoorn.nl. Hebt u geen computer of is dit lastig voor u? U kunt ook gerust bellen voor een afspraak op 0548-630 000. U bent op afspraak dagelijks welkom van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot en met 17.00 uur. Op donderdagavond bent u welkom van 17.30 tot 20.00 uur. Voor het afhalen van een paspoort of ID-kaart is een afspraak niet nodig.