Afbeelding
Foto:

Gezellig tuinconcert in Rijssen op 3 augustus

RIJSSEN - Ook deze zomer is er van alles te beleven in Rijssen op cultureel vlak; de liefhoebber hoeft zich niet te vervelen. Vrijdag 3 augustus zullen pianiste Laura Troost (20) en klarinetiste Mia Kogelman (18) een tuinconcert geven in Rijssen.

Laat u verassen door de ontspannen sfeer en het veelzijdige programma van dit zomerse concert! Laura woont in Rijssen, Mia komt uit Mariënheem en woont momenteel in Den Haag. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens de vooropleiding aan het conservatorium in Zwolle. In die tijd begonnen ze met het repeteren en het geven van optredens als duo. Na een jaar vooropleiding te hebben gedaan, is Mia verhuisd naar Den Haag om daar aan haar bachelorstudie aan het Koninklijk conservatorium van Den haag te beginnen. Laura begon haar bachelorstudie aan het Artez Conservatorium in Zwolle. Doordat ze goede vriendinnen van elkaar waren geworden, zijn zij doorgegaan als duo en reizen ze nu op en neer om te kunnen repeteren en optredens te geven.

Het concert
Het veelzijdige programma zal o.a. bestaan uit stukken van Mozart, Stamitz, Schumann & Piazzolla. Het concert zal beginnen om 19:00, inloop vanaf 18:30. Locatie van het concert: Morsweg 155, 7461 AL in Rijssen. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief koffie/thee. Plekken graag reserveren via het mailadres: lauratroost1997@outlook.com of via het telefoonnummer: 0640031859. Zij hopen ook u dan natuurlijk te mogen verwelkomen bij dit bijzondere concert.