Sallandse Heuvelrug organiseert Zomerfair

NIJVERDAL - Begin de zomer goed met een bezoekje aan de inspirerende en gezellige Zomerfair bij het Buitencentrum van de Sallandse Heuvelrug op 18 en 19 augustus.

In een oase van groen, in een prachtige bosrijke omgeving nemen zij je mee naar de fijnste kramen waar je de allerleukste producten kunt shoppen. Van streekproducten, brocante en fashion, tot de meest hippe hebbedingetjes voor in en om het huis. Wilt u alles te weten komen welke planten uit de natuur eetbaar zijn dan zal Nanda & Aswin van Bosleven u alles tijdens de zomerfair vertellen. Zij bereiden ongekende gerechten direct uit veld en bos, bereiden volgens oer-technieken op houtvuur. Van wilde eetbare plantensoep tot BeefJerky.

Ontspannen
Voor ontspanning strijk je neer op het verkoelende terras van het restaurant Buitengewoon Lekker, en terwijl de kinderen lekker spelen, kun je genieten van een mooi glas wijn & lekkere versnaperingen. Kortom, genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven rondom het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor het hele gezin. Op de Sallandse Heuvelrug zomerfair is nog plaats voor exposanten met streekproducten en handgemaakte producten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Staatsbosbeheer. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, op telefoonnummer 0548-612711 of per e-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Kom ook
De Zomerfair wordt gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus. Locatie: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal. Aanvang is om 10.30 uur en het duurt tot circa 16.30 uur. U bent van harte welkom op deze gezellige Zomerfair op een bijzonder mooie locatie.