Afbeelding
Foto: Leonie Smit

Binnenkort in Nijverdal: Anytime Fitness

NIJVERDAL - Anytime Fitness opent binnenkort haar deuren in hartje Nijverdal. Een sportschool waar ze met passie en professionaliteit werken aan jouw gezondheid. De sportschool is 24 uur per dag toegankelijk! Je hoeft je dus nooit meer af te vragen wanneer je kunt gaan trainen. Geïnteresseerd? Schrijf je dan vast in op het KNALWEEKEND en krijg levenslange korting.

Sporten wanneer je wilt, ook al is dat midden in de nacht? Dat kan vanaf begin september bij Anytime Fitness aan de Grotestraat 49 (voormalig ABN kantoor). De sportschool wordt gerund door Dennis Huits en Amanda Mensink, zij zijn op dit moment druk bezig met de verbouwing om het pand. Wil je weten hoe het eruit gaat zien? Check dan alvast de Facebook-pagina van Anytime Fitness Nijverdal om een sneakpreview te zien. "Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. En we willen vooral een laagdrempelig karakter hebben. We bieden bijvoorbeeld een aantal privé-kleedkamers, met eigen wc en douche, zodat iedereen zich prettig kan voelen", legt Dennis Huits uit. "Met de juiste balans van training, voeding en plezier in bewegen gaan wij het gewenste doel van onze klanten proberen te behalen. Een combinatie van deze factoren zorgt voor een sterk en gezond lichaam. Dat kan op basis van personal training, small group training, groepslessen of individuele training. Daarnaast is er een aparte Fit+ club: voor ouderen die fit en vitaal willen blijven."

Mooi concept
Sporten kan op elk gewenst tijdstip van de dag. Er zijn vele bemande uren met persoonlijke begeleiding, maar ook onbemande uren bijvoorbeeld in de nacht: je komt dan binnen met een speciale druppel. Er is natuurlijk wel 24 uur per dag bewaking. Dennis: "Dit concept is vanuit Amerika naar Nederland gekomen. Ik verwacht niet dat men in Nijverdal massaal 's nachts gaat trainen, maar het kan wel fijn zijn om heel vroeg in de ochtend voor werktijd even te sporten. Of 's avonds laat na het werk, wanneer je in ploegen werkt. Daar bleek in dit dorp veel behoefte aan te zijn."

Op de benedenverdieping van het pand vind je onder andere: Loopbanden, Crosstrainers, Hometrainers, Steppers en krachtoefeningen. Met daarbij een gezellige koffiecorner. De ruimte voor live groepslessen en virtuele spinninglessen zijn op de bovenverdieping te vinden. Op de bovenverdieping is ook een aparte ruimte voor de beoefenaars van krachtsporten. "Ook zij kunnen hier natuurlijk gewoon terecht, maar deze ruimte ligt wel een beetje afgezonderd van de rest. Iedereen moet namelijk bij ons terecht kunnen voor een training. Uiteindelijk willen we een gezellige en gemoedelijke sfeer creëren, een sfeer waarbij iedereen elkaar motiveert en kennis doorgeeft!", aldus Dennis.

Levenslange korting
Kan jij ook niet wachten om te beginnen? Schrijf je dan vast in op tijdens het KNALWEEKEND en krijg levenslange korting. Het KNALWEEKEND is op 3 augustus van 16.00 tot 20.00 uur, 4 en 5 augustus van 12:00 tot 17:00 uur. Na dat weekend volgen nog enkele informatieavonden en presale weken tot de opening in het eerste weekend van september.

Afbeelding