Afbeelding
Foto: ANNAUF

Mooier dan ooit tevoren...

Beste mensen,

Nog even en het is weer zover... Voor de 9e keer Bruisend Nijverdal. Dit jaar nog grootser en mooier dan ooit tevoren!

Na het succes van vorig jaar dachten we als bestuur: 'Hoe krijgen we ons feest nog mooier. Hoe zorgen wij ervoor dat er nog meer Nijverdallers en andere inwoners van onze gemeente komen genieten. Dat begint met een geweldig programma, waarbij we rekening houden met alle inwoners van ons dorp. Van leerlingen van de basisschool tot onze oudste inwoners.'

Dit resulteerde in een programma, met zoals ik het zie, iedere dag een top act. Ik noem zo even wat namen:
Topspreker Jos Burgers,
Eén van Nederlands grootste bands Di-Rect.
Natuurlijk de PubQuiz… gezelligheid gegarandeerd.
De tent op z'n kop… met de Dirty Daddies.
Bekend van de Nijmeegse vierdaagse... Bart & Alex…
In iedere kroeg hoort de muziek van Hazes, vertolkt bij ons door Martijn Fisscher. Inclusief live band en bekend van de musical en film: Zij gelooft in mij.
E op zondagmiddag eindigen we met één van Nederlands mooiste zangeressen: MAAN.

Kortom aan het programma zal het mijn inziens niet liggen. En dan heb ik het nog niet gehad over het randprogramma op de middagen en rondom de hoofdacts. Maar een dorpsfeest, wat we zijn, gaat eigenlijk niet over een programma. Een dorpsfeest is een sociaal feest, van plezier hebben en ontmoeten. Daarom hoop ik ook dat u met z'n allen in grote getale zult komen. Wij hebben er alles aan gedaan: Een goed programma! Met uitzondering van Di-Rect iedere dag GRATIS entree! Natuurlijk voldoende eten en drinken tegen scherpe prijzen. Kortom, geen enkele reden om niet te komen.

Ik ontmoet u graag…. Op Bruisend Nijverdal 2018!

Ewald Aaltink
Voorzitter

Afbeelding