Afbeelding
Foto: Jos Burgers

Topspreker Jos Burgers naar BusinessFestival

Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. De ondernemers in de gemeente Hellendoorn kunnen dit live meemaken tijdens het BusinessFestival.

Het BusinessFestival bleek vorig jaar een doorslaand succes tijdens Bruisend Nijverdal. Daarom dit jaar op herhaling. Het is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit Hellendoorn en Nijverdal. Natuurlijk krijg je al energie wanneer je met gedreven ondernemers bij elkaar bent. Maar om dat nog eens extra te stimuleren, is één van de meeste gevraagde managementsprekers in Nederland uitgenodigd. Jos Burgers, is dé expert op gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij schreef er een hele reeks boeken over, het meest recente boek "Één fan per dag!', blijkt het best verkochtemanagementboek van 2017!

Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Bijzonder is dat alle ondernemersverenigingen in de gemeente met Bruisend Nijverdal samenwerken: Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement 't Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn. Voor deze avond worden alle ondernemers uit onze gemeente en andere belangstellenden uitgenodigd. Lid of geen lid van één van de organiseerde verenigingen.
Opgeven voor deze avond kan via de website: https://bruisendnijverdal.com/bfbezoeker.

ENTREE IS GRATIS.

Afbeelding