Afbeelding
Foto: ANNAUF

Ruim 100 teams bij de Grootse Nijverdalse Pubquiz

Al enkele jaren een heel groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2018 niet ontbreken. Op vrijdag 7 september om 20.00 uur is het tijd voor de Grootse Nijverdalse Pubquiz. Een steengoede pubquiz met vragen in allerlei categorieën, gemaakt en gepresenteerd door mensen van het Haarles Feest.

Deze samenwerking bestaat nu al drie jaar en bevalt heel goed. Tientallen vrijwilligers uit Haarle komen deze avond naar Nijverdal om daar de handen uit de mouwen te steken. Ruim 100 teams nemen het tegen elkaar op in de feesttent op het marktplein. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2018 te worden?

Opgeven voor de quiz is helaas niet meer mogelijk, we zitten stampvol. Een kijkje nemen mag natuurlijk altijd, want na afloop maken de tafels plaats voor de dansvloer. De spektakelband The Dirty Daddies verzorgt een spectaculaire afterparty. Dat mag je absoluut niet missen.

Tent open: 19.00 uur
Start pubquiz: 20.00 uur
Start afterparty: 22.00 uur.

ENTREE IS DEZE AVOND HELEMAAL GRATIS.

Afbeelding
Afbeelding