Afbeelding
Foto: ANNAUF

En of Nijverdal bruisen kan…

Nog eventjes en Nijverdal zal weer bruisen als nooit tevoren! Het comité Bruisend Nijverdal is al maanden vol passie en energie bezig om een voor iedereen zo mooi mogelijk programma neer te zetten. Het grootste programma ooit in de geschiedenis van Bruisend Nijverdal.

"U heeft geen enkele reden om niet te komen", aldus voorzitter Ewald Aaltink verderop in deze krant. Het programma zit bomvol leuke activiteiten voor de hele familie. Een feest van, voor en voor een belangrijk deel ook door, Nijverdallers. Vijf dagen in het jaar zet de Stichting Evenementen Nijverdal ons dorp op z'n kop. Van 5 tot en met 9 september gaat het opnieuw gebeuren: Bruisend Nijverdal! De andere jaren is gebleken dat er absoluut behoefte is aan een jaarlijks dorpsfeest. De mensen reageren heel enthousiast. Reden voor het bestuur de commissies van Bruisend Nijverdal om zich voor de volle 100 procent in te zetten.

Bruisend Nijverdal trapt op woensdag 5 september af met het BusinessFestival, in samenwerking met alle ondernemersverenigingen in de gemeente. Zomaar een paar hoogtepunten in de rest van de week: een optreden van top-band DI-RECT op de donderdagavond, een seniorenmiddag met Met Hart en Smart, The Dirty Daddies op vrijdagavond, Martijn Fisscher op de zaterdagavond en het spektakelstuk op zondagmiddag met de bekende zangeres MAAN.
Komt allen, 5 tot en met 9 september op het marktplein in hartje Nijverdal! De entree voor alle evenementen is gratis om de drempel laag te houden, met uitzondering van het optreden van DI-RECT op donderdagavond. Maar ook deze entreeprijs is bewust laag gehouden.

Kijk voor actuele informatie op: www.bruisendnijverdal.com. Bruisend Nijverdal is ook de vinden op Facebook en Instagram.