Afbeelding
Foto: Dirk Hoogendoorn-Moens

Voor even de gezelligste kroeg van Nijverdal

Vol trots presenteren wij dit gave programma voor zaterdagavond 8 september. Een geweldige meezingavond die je niet mag missen. Voor even is de feesttent de gezelligste kroeg van Nijverdal. Met Bart & Alex, DJ Lars en Martijn Fischer als hoofdact. Entree is tot 21.30 uur helemaal gratis.

Bart en Alex

Het duo Bart en Alex opent het voorprogramma van de feestavond. Bart en Alex zijn absolute fenomenen! Even rustig boodschappen doen zit er nauwelijks nog in voor deze helden. De hordes fans zijn niet van ze af te slaan, zo geliefd zijn ze. Want nog nooit hebben ze verzuimd er een gigantisch feest van te maken en de tent volledig op zijn kop te zetten. Twee gezellige en sympathieke mannen. Twee muzikanten die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn maken met gitaar, cajón, enthousiasme en tomeloze energie een feest die zijn weerga niet kent. En jawel, de een heet Bart, de ander Alex. Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van Mumford and Sons naar Country Roads, en alles daar tussenin.
De tent gaat open om 20.00 uur!

Martijn Fischer zingt
Hazes live met band

De hoofdact van deze avond is zonder twijfel Martijn Fischer. Waar kennen we die ook weer van…? Martijn Fischer kennen we van zijn rol als André Hazes in de hit-musical 'Hij Gelooft In Mij'. In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film 'Bloed, Zweet & Tranen', waarmee hij een Gouden Kalf won. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', 'Vrijland' en als zanger Tony Kroeze in de serie 'Bagels & Bubbels'.

Op de zaterdagavond van Bruisend Nijverdal staat Martijn met zijn band op de bühne om de grootste hits van Hazes te vertolken. Met songs als 'De Vlieger', 'Zij Gelooft In Mij', 'Een Beetje Verliefd', 'Zeg Maar Niets Meer' en 'Ik Meen 'T' wordt het één groot meezingfestijn!
Martijn Fischer begint ongeveer om 22.30 uur.

Afterparty met
DJ Lars

Onze eigen lokale DJ Lars zorgt voor een supergave afterparty zoals we dat van hem gewend zijn. de tent gaat helemaal op z'n kop!

Let op! Entree is tot 21.30 uur GRATIS. Daarna betaal je 10 euro entree.

Afbeelding
Afbeelding