Afbeelding
Jeroen Droste, partner

Bruisend Nijverdal – een betere naam voor dit feest, is er niet!

Vijf dagen lang feest, in het mooie centrum van Nijverdal. Op ons kantoor gaat het er al wekenlang over: "Welke avond ga jij?" en "Wist je dat dit jaar zelfs Di-Rect komt op-treden?". Logisch natuurlijk, want wát heeft de organisatie van Bruisend Nijverdal zich wederom ingezet voor een mooi programma.

De laatste jaren is er veel gebeurd in Nijverdal. Het valt niet te ontkennen: we zitten enorm in de lift! De komst van de Salland-Twentetunnel en het werken aan een compact 'bruisend' centrum. Dit alles met een geweldige inzet en betrokkenheid van iedereen.

De organisatie van Bruisend Nijverdal investeert in de samenleving en steken hun nek uit. Vol passie: kansen zien en pakken. Dat zien wij ook terug bij onze klanten, de ondernemers uit Nijverdal. In onze omgeving willen mensen ervoor gaan, actief deelnemen en samen aanpakken. Daar houden wij van! We bouwen met zijn allen aan ons eigen Nijverdal. En daar draagt dit feest zeker aan bij.

Het sponsoren van Bruisend Nijverdal is voor ons belangrijk. We willen de organisatie steunen en daarmee onderdeel uitmaken van dit prachtige festijn. Op woensdag 5 september sluiten wij daarom aan bij het 'Business festival' en collega Ron Mulder spreekt op zaterdag 8 september bij de 'Even bijpraten sessie' over pensioen.

Al decennia lang zijn we als de Jong & Laan geworteld in Nijverdal. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor belastingadvies, personeelsadvies, accountancy, corpo-rate finance, subsidieadvies en nog meer. Kenmerken van ons? Laagdrempelig, persoonlijk, korte lijnen, verstand van zaken en betrokken mensen.

Kom gerust eens langs of kijk eens op www.jonglaan.nl, al kunnen we natuurlijk ook kennismaken tijdens Bruisend Nijverdal. Dat kan zomaar eens een goede start van onze relatie zijn!

Met de zomer bijna achter ons, zijn we wel toe aan een feestje. We hebben er zin in! Laten we er met elkaar een aantal geweldige dagen van maken. Tot dan!

Afbeelding