Afbeelding
Foto: Pixabay

Bruisend Nijverdal bedankt sponsoren

Omdat we het belangrijk vinden dat Bruisend Nijverdal betaalbaar blijft voor iedereen is de steun van sponsoren noodzakelijk. De financiële middelen die binnenkomen via sponsoring geven ons de mogelijkheid een breed scala aan activiteiten te ontplooien, voor alle leeftijdsgroepen. Tijdens de dagen staat het motto: 'voor een ieder wat wils' centraal.

We houden er in de voorbereidingen en het programma rekening mee dat alle doelgroepen worden aangesproken, van jong tot oud. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede.

Voor 2018 zijn er inmiddels 6 hoofdsponsoren gevonden:
Auto Aaltink - Hart van Nijverdal - EG Computer Specialisten - Jumbo Supermarkten Nijverdal – Heutink en Nemaco Bouwmachines.

Zilversponsor zijn: SNS Nijverdal – Drukkerij Ponsteen – Splash Carwash – de Jong & Laan – Arjan Kelder auto's – Euro Mouldings – Zonnebeld en Hellendoorn Natuurlijk Avontuurlijk.

"Voor een mooi feest met een goed programma is veel geld nodig. Daarom zoeken we meerdere sponsoren uit de Nijverdalse samenleving. Naast de gouden en zilveren sponsoren hebben we ook nog vele bronzen sponsoren en vrienden van Bruisend Nijverdal. Op onze website: www.bruisendnijverdal.com vindt u een volledig overzicht van alle ondernemers die ons feest een warm hart toedragen. Bij deze willen we hen allen bedanken voor de bijdrage aan ons mooie feest!" aldus het bestuur.

Afbeelding