Afbeelding
Foto: ANNAUF

Grootse Nijverdalse Familiedag in hartje Nijverdal

Alweer de laatste dag van vijf dagen "Bruisend Nijverdal". Maar zeker niet de minste dag. Een gezellige familiedag, met een programma voor jong en oud. Heel activiteiten in het centrum en in en rondom de feesttent.

Denk daarbij aan een Brocante, Boeken & Vinyl Markt in de straten van het centrum en op het Henri Dunantplein, kinderactiviteiten en veel gezelligheid op het plein voor de feesttent. De winkels zijn deze dag ook geopend. De winkeliers van Nijverdal leggen die dag de rode loper voor je uit. Kom en profiteer van de speciale acties die in het kader van deze familiedag worden geboden. Entree is natuurlijk gewoon GRATIS.

Brocante, Boeken en Vinylmarkt

's Middags kunt u genieten van de Brocante, Boeken en Vinylmarkt in de straten van het centrum. Voor veel mensen de gelegenheid om lekker te struinen langs vele kraampjes met allerlei snuisterijen. De winkels zijn deze dag ook geopend. De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Vanaf 17:00 uur start de slotact van Bruisend Nijverdal. Niemand minder dan de populaire zangeres MAAN treedt op. Zij zorgt voor een spetterende afsluiting van Bruisend Nijverdal, editie 2018. Samen met de lokale helden: de Feestdirecteuren. Enne, entree is weer helemaal gratis.