Afbeelding
Foto:

BC Holten staat weer in de startblokken

HOLTEN - De vakantieperiode van de Holtense badmintonners zit er weer bijna op. Maar niet voor iedereen was het een zomer zonder badminton. Elke woensdagavond werd er gespeeld in de Rietveldzaal bij sporthal 't Mossink.

Het zomerbadminton bestaat bij BC Holten al veel langer maar voor het eerst dit jaar zijn ook niet-leden hiervoor actief benaderd. Dat gebeurde via een landelijke website.

Succes
Volgens bestuurslid Harrie Menkhorst was het een groot succes: "Vrijwel alle avonden hadden we een volle zaal met deelnemers uit de gehele regio. Ook campinggasten van verder weg kwamen opdagen omdat ze ook in hun vakantie het badminton niet wilden missen. Wij zijn de enige club in de regio met zomerbadminton in het programma vandaar waarschijnlijk de grote toeloop. Ik denk dat we dit volgend jaar weer herhalen want het voorziet duidelijk in een behoefte."

Seizoensstart
Binnenkort begint het gewone seizoen weer: vanaf maandag 3 september kan iedereen weer 's avonds in 't Mossink terecht en op 10 september begint de competitie. Dit seizoen doet BC Holten weer met 5 teams mee aan de competitie. De teamsamenstelling is grotendeels dezelfde als vorig jaar. Voor verder bijzonderheden zie www.bcholten.nl.