Afbeelding
Foto:

Veelzijdig mobiel met Nissan bij autobedrijf Beltman

RIJSSEN - Wanneer je een auto koopt moet je doorgaans niet over één nacht ijs gaan. Maar momenteel loont het zeker om wat sneller te beslissen. Want met ingang van 1 september bent u voor uw nieuwe auto helaas duurder uit door de BPM-verhoging. Bij autobedrijf Beltman in Rijssen zijn veel aantrekkelijk geprijsde modellen te vinden op dit moment, soms met aanvullende kortingen.

De snelle beslisser kan zich dus momenteel enkele honderden euro's besparen op een nieuwe auto. Autobedrijf Beltman biedt een mooie selectie auto's aan, zowel voor particulier als bedrijf. Wie een kijkje neemt bij de actuele voorraad treft onder meer de Nissan Micra 1.0L Acenta aan voor 19.160 euro, de Nissan Pulsar 1.5 dCi N-Connecte voor 25.495 en de bestseller Nissan Juke in 1.2 DIG-T N-Connecta uitvoering voor 27.550 euro. Onlangs rolde het 1 miljoenste exemplaar van de band bij Nissan. Niet verrassend, gezien de veelzijdigheid, passagierscomfort en de vele innovaties in de Juke. Ook de ondernemer is bij autobedrijf Beltman aan het juiste adres voor een Nissan bedrijfsauto, zoals de volledig elektrische E-NV200 die leverbaar is vanaf 30.370 euro exclusief BTW. Beltman is specialist op het gebied van bedrijfswagens; zo blijft u altijd mobiel en productief.

Goed advies
Autobedrijf Beltman laat u graag vrijblijvend kennismaken met deze en andere modellen. Kom langs aan de Jutestraat 3 in Rijssen of kijk voor meer informatie ook op: www.beltmanrijssen.nl