Afbeelding
Foto:

Sluit de zwoele zomer af met het After Summer Festival!

RIJSSEN - De Nederlandse zomer is in jaren niet zo goed geweest als het afgelopen jaar en hopelijk duurt deze nog even voort. Sinds jaar en dag wordt de zomervakantie in de gemeente Rijssen-Holten afgesloten met After Summer Festival, voorheen Aftersummerparty. Het feest keert jaarlijks terug rond de eerste week van september en zo ook dit jaar op 31 augustus en 1 september.

Wat ooit begonnen is als feest dat werd georganiseerd voor en door een grote vriendengroep uit Rijssen, is uitgegroeid tot een groot terugkerend evenement in de gemeente waar vele mensen uit Rijssen en omstreken op af komen.. De twaalfkoppige organisatie heeft weer een jaar lang kunnen werken aan het tweedaagse festival, dat ook dit jaar weer wat wils biedt voor iedereen.

Vrijdag
Op vrijdagavond 31 augustus zal er voor de jeugd een thema avond worden georganiseerd, gebaseerd op het Duitse MegaPark, dat gevestigd is op Mallorca. Vele jongeren kennen dit fenomeen van hun vakantie op het Spaanse eiland. De vrijdagavond zal dan ook worden ingevuld door Duitser DJ Ötzi (Tribute), DJ Lars en DJ Ivar. Zij zullen weer voor enorm spektakel zorgen.

Zaterdag
Op zaterdagavond komen alle generaties van jong tot oud samen om te genieten van muziek van alle tijden. De band Round About Now, bekend van TV-programma 'The Big Music Quiz' zal 'All Time Hits' komen spelen; van Michael Jackson tot U2, van Pharell Williams tot Adele. Deze zaterdagavond wordt vooraf gegaan aan het Rijssens bedrijvenuurtje, dat bedoeld is om alle sponsoren, in totaal 72, te danken voor hun bijdrage. ??De organisatie kijkt weer uit naar de nieuwe editie en ziet het feest elk jaar nog groeien: ''Waar het voorheen echt een feest was voor de jeugd, zien we nu groepen van alle leeftijden op ons festivalterrein. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het aanbod. Iedereen is natuurlijk wel in voor een avond gezelligheid met goede muziek, een hapje en een drankje. Het aanbod moet er alleen zijn.'', aldus voorzitter Diederik Roelofs. Het feest wordt dit jaar alweer voor de achttiende keer georganiseerd. De organisatie verwacht dit jaar een opkomst van 2.500 bezoekers over beide avonden.

Kaarten
Het After Summer Festival zal gehouden worden aan de Keizerdijk in Rijssen, halfweg Holten. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website: www.aftersummerfestival.nl