Afbeelding
Foto:

Grand Opening Unique Mode

NIJVERDAL - Na ruim een jaar plannen, ontwerpen en bouwen was het dan eindelijk zover. Afgelopen week opende de splinternieuwe jonge herenmodezaak van UNIQUE MODE aan het Keizerserf in Nijverdal.

"Een nieuwe winkel openen tijdens Bruisend Nijverdal, dat kwam wel even heel goed uit", vertelt Steyn Eshuis. Het prestigieuze pand wat zich kenmerkt door het opvallende strakke stucwerk en de moderne uitstraling kreeg veel bezoekers tijdens de vier 'Grand Openingsdagen'. "Vier dagen lang werden we overspoeld met bloemen en leuke cadeaus van buren, vrienden en andere ondernemers uit Nijverdal. We hebben heel veel leuke en positieve reacties ontvangen, dat geeft de burger moed".

Nieuwe winkelformule
Unique Mode wil met de nieuwe winkelformule elke man kunnen bedienen. Een breed aanbod in herenmerken en de grote variatie in stijlen moet hiervoor gaan zorgen. 'We vinden het belangrijk om laagdrempelig te blijven. We proberen niet iets luxe of hoogstaands neer te zetten. Het blijft een winkel voor iedereen, alleen willen we de volwassen man straks beter kunnen bedienen met dit nieuwe concept. Met nieuwe merken als Cast Iron, No Excess, Blue Industry en Superdry is er straks veel meer keuze als het gaat om herenmode', vertelt Steyn Eshuis. 'Ook hebben we de winkel gemoderniseerd als het om de kleine dingen gaat. Zo staat er een geweldige geluidsinstallatie in, maken we gebruik van geurmachines en hebben we ons gevellogo voorzien van wat high tech snufjes. Je merkt het niet gelijk op maar het levert een grote bijdrage als je naar het totaalplaatje kijkt'.

Events
Voor komende weken staan er diverse evenementen gepland bij de nieuwe herenmodezaak van Unique in Nijverdal. 'Niet alle mannen zijn gek op winkelen, dus met veel toffe evenementen proberen we er toch een feestje van te maken voor onze klanten'. Zaterdag 15 september laten we een grote Formule 1 race simulator plaatsen. 'Iedereen kan zich deze dag even Max Verstappen voelen, wie wil dat nou niet', vertelt Steyn Eshuis. Ook staat er deze dag een stoere Ford Mustang voor de deur en zijn er veel artikelen die men cadeau krijgt bij een aankoop van Cast Iron. Op 22 september delen we gratis poffertjes uit en als klap op de vuurpijl geven we 6 oktober 30 keer een gratis spijkerjack weg die je zelf kan komen ontwerpen bij ons voor de deur.