Afbeelding
Foto: Lenneke Lingmont

Bed & Breakfast Het Vinkennest geopend in Nijverdal

NIJVERDAL - Vrijdag 7 september is de volledig nieuw gerealiseerde Bed & Breakfast Het Vinkenest Nijverdal officieel geopend door burgemeester Anneke Raven van de Gemeente Hellendoorn. Dit moment werd groots gevierd met veel genodigden uit de buurt, mensen die geholpen hebben bij de realisatie, vrienden, familie en bekenden.

Deze Bed & Breakfast kenmerkt zich door de duurzaamheid en beschikt over een eigen entree. Bij de inrichting van deze nieuw gerealiseerde bed & breakfast is rekening gehouden met het comfort van een hotelkamer maar met het persoonlijke karakter van een bed & breakfast. Naast een eigen entree beschikt de Bed & Breakfast over twee slaapkamers en een huiskamer. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. De beide slaapkamers zijn voorzien van alle gemakken. Ze hebben een badkamer met douche, toilet, smart tv en een zitje met koffie en thee faciliteiten. Er is gratis wifi beschikbaar. In de huiskamer bevindt zich een keukenblok met koelkast en kan er buiten op de patio genoten worden van een kopje koffie of thee. Het ontbijt met streekproducten van lokale leveranciers wordt in de huiskamer geserveerd.

Op het gebied van duurzaamheid zijn er zonnepanelen geplaatst voor de opwekking van energie en een luchtwarmtepomp voor het warme water en het verwarmen van de Bed & Breakfast. Het thema voor de inrichting is toegespitst op de naam en heeft een natuurlijke uitstraling. De twee kamers hebben dan ook een toepasselijke naam 'De Vink' en 'Het Nest'.

Zoekt u een unieke plek om te slapen, aarzel dan niet en boek een kamer via onze website www.hetvinkenestnijverdal.nl