Afbeelding
Foto:

Huid & Haar Totaal aan de Enterstraat 8 in Rijssen

RIJSSEN - Een droom wordt werkelijkheid: Sandra Asbroek-Drijer realiseert in Rijssen een totaal-beautyconcept. Aan de Enterstraat 8 kan iedereen terecht voor een knipbeurt, een schoonheidsbehandeling, een make-up, een pedicurebehandeling of een manicure.

Voor de mannen is er een barbier en vrouwen die een permanente make-up willen, zijn ook aan het juiste adres. Afgelopen zaterdag, 15 september, was de feestelijke opening onder grote belangstelling.

Nieuw pand
Huid en Haar Totaal was tot voor kort gevestigd aan de Spuitstraat. "Al jaren liep ik met dit idee", zegt Sandra. "En nu is het zo ver. Ik kijk er naar uit om samen met mijn team beautyprofessionals mijn klanten in het nieuwe pand te ontvangen. We doen er alles aan om hen in een sfeervolle, gezellige omgeving te laten genieten van een behandeling." Beauty van top tot teen staat voorop, waarbij u ook heerlijk kunt ontspannen 'ont-moeten'; even helemaal tot rust komen en genieten. Zo heeft de kapsalon ook een 'shampoobar', waar u verschillende shampoo's uit kunt proberen. In de schoonheidssalon kunt u diverse behandelingen hydraterend tot anti-aging en tegen acné ondergaan.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de salon en de vele mogelijkheden op www.huidenhaartotaal.nl.