Afbeelding
Foto: MARJOLY FOTOGRAFIE

Jonge ondernemers rekenen af met al het ICT-gedoe

RIJSSEN – Johan Schultink en Thies Makkinga maken een eind aan alle gedoe met computertoestanden. "We stellen ondernemers in staat om te doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen!"

Het klinkt bijna onwaarschijnlijk, maar Schultink en Makkinga zijn er zeker van dat ze dé oplossing hebben om alle mogelijke ergernissen rond ICT radicaal aan te pakken. "Wij zorgen dat alles draait en vanaf iedere plek. Eigenlijk heb je alleen nog een toetsenbord en een scherm nodig. Dat is alles."

Ze zijn enthousiast over hun bedrijf Cloud it Out aan de Molendijk-Noord dat ze samen na de zomervakantie zijn gestart. Schultink komt uit de dienstensector en Makkinga deed jarenlang ervaring op bij diverse ondernemingen in de ICT. Beide ondernemers weten exact waaraan echte behoefte bestaat in het bedrijfsleven. "Continuïteit, zekerheid en flexibiliteit. Wij hebben een gezamenlijke doelstelling met onze klanten: zo min mogelijk ICT-support! Als ondernemer ben je anno 2018 afhankelijk van je ICT maar je wilt er niet meer bezig zijn. Het moet gewoon goed werken! Daarom zijn onze diensten inclusief ICT support."

Snappen
Geen gedoe meer met onderhoud of aanschaf van dure apparatuur. Er is namelijk geen behoefte meer aan NAS-apparaten en servers. "Een simpele pc of laptop en je kunt aan de slag. Je bent af van gedoe met verouderde software, virusscanners en licenties. Wij zorgen voor de kosteloze implementatie op de werkvloer, we geven instructie en we gaan pas weg als het werkt en iedereen het snapt. Dit doen we voor een vast bedrag dat maximaal 59 per gebruiker per maand bedraagt. En het wordt alleen maar goedkoper wanneer je niet alle opties gebruikt."

Gecertificeerd
Schultink en Makkinga werken voor de opslag van data samen met drie grote dataopslagcentra verspreid over Nederland. "Uiteraard gecertificeerd op alle terreinen die de nieuwe wet op de privacy raken. We slaan op bij drie datacenters, zodat de gegevens altijd veilig zijn, waar je ook maar bent, in Nederland of daarbuiten. Je programma's en gegevens zijn altijd en overal te bereiken vanaf tablet, mobiel, laptop of PC. Maakt ons niet uit." Wie hen belt voor 1 oktober en ontvangt de ICT-check van 178 euro gratis. "Vaak kan het beter maar ook een stuk goedkoper! Geef ons de kans dat te bewijzen," aldus beiden, "bel ons op 0548 515 446 of mail naar info@clouditout.nl"