Concert nieuw koor 'Jong van Hart'

RIJSSEN - Woensdagavond 26 september is er in de Reling een concert van het nieuwe koor 'jong van hart' onder leiding van Fenny Rozendom. Het koor kent geen minimumleeftijd en staat open voor nieuwe leden.

'Jong van Hart' werd pas heel recent opgericht, namelijk op 1 september jongstleden. Het koor is opgericht als zijnde een zogenaamd overdagkoor. Voorzitter Gerrit Jan Rozendom laat weten dat iedereen is uitgenodigd om mee te zingen met het jonge koor. Omdat er geen leeftijdsgrens is, is werkelijk iedereen welkom om deel te nemen! Het koor oefent op woensdagmiddagen van 14.30 tot 16.15 uur in de zalen van Bolder aan de Karel Doornmanstraat 46 te Rijssen. Deelnemers van het koor betalen een kleine bijdrage van 10,- euro per maand. Daarvoor worden niet alleen de oefenmiddagen gerealiseerd, maar ook diverse optredens en andere gezellige activiteiten. Hierdoor ontstaat er een goede band tussen de verschillende leden van het pas opgerichte koor. Een belangrijke basis voor de komende optredens.

Optreden de Reling
Het eerstvolgende optreden van het jonge staat gepland voor woensdagavond 26 september in de Reling. Hier zal het koor begeleid worden door Annelon Schulenburg en Jocelyn Rolleman op de dwarsfluit en Henk Janssen achter de orgel. Ook is er een samenwerking met kinderkoor joy4kids onder leiding van Corine Voortman. Deze muzikale samenwerking belooft een mooie avond op te leveren voor het aanwezige publiek. Aanvang van het concert is die avond om 18.45 uur en de toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden waarvan de opbrengst, na aftrek van de onkosten, is bestemd voor de stichting 'Woord en Daad' die zich inzet voor armoedebestrijding.