Afbeelding
Foto:

Thuisin Rijssen viert jubileum

RIJSSEN - Deze maand viert Thuisin Rijssen een bijzonder jubileum. Het bedrijf bestaat 12,5 jaar; dat moet natuurlijk gevierd worden!

Wim Bruggink benadrukt dat er een lange geschiedenis aan vooraf is gegaan. "Nadat wij in het centrum van Rijssen onder de naam Colors at Home een bedrijf hadden opgestart en dit door de komst van het nieuwe gemeentehuis niet meer het gemak kon bieden wat wij voorheen gewend waren, besloten we met een andere formule en op een andere locatie het bedrijf Thuisin op te starten." Aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen kregen zij een groter bedrijfspand, meer parkeerplaatsen en dus ook meer mogelijkheden om de klant te bedienen met een breed assortiment.

Overal in thuis
Bij Thuisin Rijssen bent u aan het juiste adres voor alles wat met de binnen- of buitenkant van uw woning te maken heeft. Zo krijgt u passend advies over verf, behang, harde of zachte vloeren, kasten op maat, raamdecoratie, inbetween en overgordijnen, binnen en buitenzonwering. Thuisin is overal in thuis! Voor al deze werkzaamheden beschikken zij ook over gekwalificeerde mensen die op deskundige wijze alles verzorgen.

Ontzorgen
Wilt u tegelijk meerdere aspecten van uw woning onder handen laten nemen? Thuisin neemt u graag alle zorgen uit handen. Doordat Thuisin ook een breed netwerk heeft en een eigen groothandel, kunnen zij ook onder meer stukadoors, installateurs en andere specialisten inschakelen om gerelateerde werkzaamheden uit te laten voeren. "Doordat wij de samenwerking met Gerald Jansen schildersbedrijf zijn aangegaan kunnen wij binnen ons bedrijf direct schakelen wanneer u ook uw woning of een deel van de woning wilt laten sausen, schilderen, behangen of laten voorzien van scan."

Snel en vakkundig
Dankzij al deze expertise en vakmanschap is Thuisin in staat om in een zeer korte periode uw gehele woningen te stylen. Natuurlijk helpen de medewerkers u graag met bijvoorbeeld de kleurkeuze; een goed kleuradvies helpt om het eindresultaat helemaal naar wens te maken.

Leuke actie
Om het 12,5 jarig bestaan te vieren is er ook een leuke actie opgezet. Daarom hebben zij in de week van 24 t/m 29 september een hele week BTW vrije actie. De gehele week zullen er verschillende items onder de aandacht worden gebracht en op donderdagavond en zaterdag zal er een styliste aanwezig die u kunt aanspreken voor kleuradvies of stylingswensen. Thuisin verwelkomt u dan ook graag tijdens deze mooie week! Kom langs aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen of kijk ook op Facebook en de website: www.thuisin.nl