Afbeelding
Foto:

Verloting fietsen maandagmarkt

RIJSSEN - Nadat de actie van de marktkooplieden van de maandagmarkt in Rijssen in september een uitstekend verloop heeft gekend, pakken de marktkooplieden in de maand oktober gezamenlijk nog eens flink uit. Zij verloten op maandag 22 oktober maar liefst zestien fraaie fietsen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar van het merk Puch, met een waarde van 100 tot en met 350 euro.

Bij iedere aankoop op de maandagmarkten van 1 oktober, 8 oktober en 15 oktober ontvangen de klanten een lot. Dit lot kan ingevuld worden en gedoneerd in de daarvoor aanwezige bussen op de markt. Op maandag 22 oktober zal dan om 12.00 uur op de maandagmarkt de verloting plaats vinden van deze zestien fraaie kinderfietsen.

Promotie
Ben Geelink, secretaris van de Stichting Weekmarkt Rijssen, is zelf al 34 jaar werkzaam op de maandagmarkt in Rijssen. Hij volgde zijn vader op die daarvoor al 26 jaar op de markt stond onder de naam Geelink beenmode. Hij geeft aan dat de kooplieden gezamenlijk de maandagmarkt in Rijssen willen promoten met deze actie. Want de grote kracht van de maandagmarkt is volgens Ben Geelink de kwaliteit die de marktkooplieden leveren. Verse producten kunnen geproefd worden, artikelen kunnen ter plaatse bekeken worden en de verkopers verstrekken gedegen advies en een uitstekende service aan hun klanten. "Wij komen zelf met onze handel in beenmode al 60 jaar op de maandagmarkt in Rijssen. Wij komen graag naar Rijssen, het is voor ons een goede markt waarbij onze klanten onze ruime collectie beenmode weten te waarderen."

Dick Tukkers
Foto: Geelink Beenmode

Afbeelding