Fancy fair Eltheto

RIJSSEN - Zaterdag 13 oktober wordt er een fancy fair gehouden in Eltheto De Bolder en Philadelphia De Roef. Kom langs voor heerlijke kroketten en hamburgers, puddingbroodjes en natuurlijk Riessense hartjes!

Het belooft een gezellige ochtend te worden met verschillende kraampjes, waaronder met handwerk, kaarten, sieraden en bloemen en decoratie. Ook is er een rad van fortuin waarbij prachtige prijzen te winnen zijn! In Philadelphia kan de jeugd zich vermaken met onder andere een springkussen en een leuk activiteitenprogramma. De fancy fair is die dag te bezoeken van 09.00 tot 13.00 uur. Wees welkom om onder het genot van een kop koffie en een stuk krentewegge te genieten van de gezellige sfeer en sfeervolle kraampjes.

Meedoen
Het is ook nog mogelijk om deel te nemen aan de fancy fair. Wilt u bijvoorbeeld iets bakken voor die dag? Dit kan op de vrijdag voor aanvang van de fancy fair worden ingeleverd bij De Bolder. Deze bijdragen worden zeer op prijs gesteld!

Uitstapje
Met behulp van een team van vrijwilligers belooft het een gezellige, succesvolle fancy fair te worden. De opbrengst hiervan zal worden gebruikt om de bewoners te kunnen trakteren op een mooi uitstapje. Deze uitstapjes worden altijd zeer gewaardeerd door de bewoners, die echt genieten van deze dagen. Het activiteitenteam van Eltheto hoopt daarom met deze fancy fair weer een uitstapje te kunnen organiseren voor hun bewoners. Hiervoor steken ze zij, samen met toegewijde vrijwilligers, de handen uit de mouwen op zaterdag 13 oktober! Kom genieten van al het moois en de lekkernijen. Er is voor ieder wat wils; van zoetigheid als broodjes en pannekoeken tot overheerlijke hamburgers en salades. Het activiteitenteam van Eltheto heet iedereen van harte welkom op de fancy fair op zaterdag 13 oktober!