Afbeelding
Foto:

Genieten van mode én kunst in Hoge Wal

RIJSSEN - Winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen pakt groots uit deze zaterdag! Geniet volop van de laatste herfst- en wintermode op de catwalk of neem een kijkje bij de leuke aanbiedingen van de diverse winkeliers. Jong én oud kan genieten.

Op het Hoge Walplein zijn om 13.30, 15.00, 16.30 en 19.30 uur modeshows te zien op de catwalk op het Hoge Walplein. Diverse winkeliers van binnen en rondom de Hoge Wal tonen hier hun nieuwste collecties voor dit najaar. Onder hen Zeeman, Scapino, Jasmijn, de Kledingkamer, Shoeby en nieuwkomer Cin Cin, de 'special store voor fashionate people' met een hip assortiment voor dames en heren. De modeshows in en bij de Hoge Wal zijn jaarlijks grote publiekstrekkers. Niet verwonderlijk, gezien de geweldige sfeer en randprogramma. Zo worden de shows geopend en afgesloten met spetterende optredens van de diverse groepen van dansschool Dance By Fernanda. Kleurrijk, sfeervol én swingend de herfst in dus!

Lokale modellen
Eén van de leukste aspecten van het modespektakel is dat de modellen op de catwalk geen semi-professionals zijn. Veel modellen zijn bijvoorbeeld de vaste klanten van de winkels zelf of bekenden. Kortom, erg leuk om mode ook op échte mensen te zien! Naast de volwassen modellen zullen ook weer veel kinderen de stoere, nieuwste herfstmode tonen.

Kom binnen!
Van het Hoge Walplein loopt ook een rode loper het winkelcentrum in. Diverse winkeliers tonen u graag hun nieuwste collecties en uiteraard zijn er ook nog leuke, speciale aanbiedingen tijdens dit modespektakel. Jong en oud is welkom; de Hoge Wal heeft een mooie diversiteit aan winkels en voor de kinderen is er leuk vermaak met onder meer een springkussen.

Kunstzinnig Rijssen
Nieuw dit jaar is dat kunstschilder Ernst-Jan ten Hove aanwezig is om uitleg te geven over zijn cursussen schilderkunst. Samen met de huidige cursisten schilderen zij rond de roltrap. Er zit aardig wat talent tussen, dat zij graag aan u laten zien. Wie meer wil weten over de cursussen kan ook kijken op www.zininschilderen.jimdo.com. De kunstenaars, winkeliers en modellen verwelkomen u graag deze zaterdag!